Szállodánk Wellness szalonja a nyugalom szigetének megtestesítője. A bronzos színek, tükröződő felületek keleties hangulatot kölcsönöznek. Pezsgőfürdővel, 60 négyzetméteres medencével, finn szaunával és tepidáriummal biztosítunk vendégeinknek maximális kikapcsolódást. Wellnessünkben valódi arisztokratának érezheti magát. Welnessünk közvetlen kijárással rendelkezik Barokk Díszudvarunkkal, ahol egy kellemes ital mellett élvezheti a napsütést tavasztól őszig. Wellness szolgáltatásaink tárháza ezzel nem ér véget! Infraszauna, gőzkabin, sókamra és kényeztető masszázs is várja ellazulni vágyó Vendégeinket!

Jacuzzi
A jacuzzi vízhőmérséklete 34°C, mérete 20 négyzetméter, befogadóképessége 8 fő.
A teljes testi-lelki felfrissülés élményét trópusi élményzuhany és egy hagyományos állítható hőfokú zuhany teszi teljessé.

Medence
60 négyzetméteres medencénket ellenáramoltatással (12 m hosszú, 5 m széles), 8 masszázsfúvókával, 1 buzgárral láttuk el. Ennek köszönhetően Vendégeink egyik kedvenc helye lett számos visszajelzés alapján!

Infraszauna
Az infraszauna a szaunához képest alacsonyabb, 40-60° C hőmérsékleten fejti ki hatását. A sugarak mélyen behatolnak a bőr alá, a test szöveteibe, és a normál testhőmérséklethez sokkal közelebb álló hő belülről kifelé fejti ki jótékony hatását.

Gőzkabin
Az aromaterápiával és padfűtéssel ellátott kabinban a pára és a meleg levegő körülveszi a testet, nyugtatja az idegeket, kitisztítja légutakat, felpezsdíti a vérkeringést, vitalizálja a bőrt.
A kabinban a hőmérséklet 43-48 °C, a páratartalom 90-100%. Gőzkamránk befogadóképessége 4 fő.

Finn szauna
A hagyományos finn szaunát a Kristály Imperial Hotel****-ben fényterápia egészíti ki. A szaunázás klasszikus élményét nyújtja a fényterápia jótékony hatásaival karöltve.

Szaunánk őmérséklete: 90-100°C
páratartalom: 6-15%, befogadóképessége: 5 fő

Tepidárium
Tepidáriumunk aromaterápiával és padfűtéssel ellátott kellemes, regeneráló helyiség, ahol a hőmérséklet optimális a káros anyagok kiizzadására. A tepidárium használata erősíti a szívet és a vérkeringést, mindemellett teljes nyugalmat, relaxációt biztosít Önnek. A tepidárium teremhőmérséklete 30-40°C, padhőmérséklete 35-40°C, befogadóképessége 10 fő.

Sókamra
A sókamránk fala teljes mértékben Himalája sóval borított. A kamrában bakteriológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik, amely természetes védelmre serkenti Vendégeink szervezetét. Sókamránk elbűvöli vendégeinket rejtett világításának köszönhetően.

Masszázs
A Kristály Imperial Hotel**** vendégeink maximális ellazulása érdekében professzionális masszőr kollégákkal dolgozik. A választható masszázs típusok tárháza igen széles.

Spa nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 06:00-08:00 majd 18:00-22:00
Szombat-vasárnap: 08:00-22:00

CSOMAGAJÁNLATAINK

Kristály Imperial Hotel ****

Kristály Wellness hétvége

Frissítő kikapcsolódásra várjuk Tata szívében az utazás szerelmeseit. Wellness kikapcsolódás és számos programlehetőség várja Vendégeinket a 250 éves Kristály Imperial Hotel**** falai közt.

Wellness, Tepidárium, Sószoba, Szauna, Kristály Imperial Hotel **** - Tata

Napi wellness használat

Ajándékozza meg szeretteit, barátait, Önmagát páratlan wellness élménnyel! Az elegáns és modern Crystal SPA Relax kényeztető szolgáltatásain túl, egy ízletes ebédre vagy vacsorára is vendégül látjuk fürdővendégeinket!