ÉLMÉNYEKKEL TELI RENDEZVÉNYEK

A Kristály Imperial Hotel****-ben célunk, hogy az Ön rendezvénye tökéletesen sikerüljön. Ezért a szervezés részleteit nyugodtan bízza szakértő kollégáinkra!

Szállodánk és Pálma Rendezvényházunk különleges, műemléki hangulatban kínál számos lehetőséget üzleti rendezvények megvalósításához. Trainingek, workshopok, coaching, konferencia, jubileumi rendezvények, autó vagy motor bemutatók, fogadások, gálavacsorák egyaránt otthonra találnak nálunk.

Kiváló technikai felszereltségünk mellett szállodánk 38 autónak helyet biztosító mélygarázsában vagy a Pálma Rendezvényházunk bejáratánál lévő parkolónkban ingyenes parkolást biztosítunk az Ön Vendégeinek a rendezvény teljes ideje alatt.

Rendezvény csomagjaink

Miért válasszon minket?

Komplex szolgáltatáscsomagot nyújtunk Önnek, nemcsak a helyszínt és cateringet biztosítjuk, de sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a szervezésben is számíthat munkatársainkra.

A rendezvény teljes megszervezése és megvalósítása során  Önnel vagy megbízott kapcsolattartójával leszünk kapcsolatban, hogy minden részlet maximálisan kielégítse igényeit. Saját rendezvényszervezőink az esti programok, csapatépítések megszervezésében és lebonyolításában is készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Kreatív ötleteinkkel, tapasztalatainkkal segítünk Önnek, hogy a rendezvény valóban felejthetetlen legyen.
Velünk vidám és gördülékeny a munka!

Egy komoly munkával töltött nap után igazán  jól esik a kikapcsolódás. Az esti programot színesebbé teheti Kollegái, Partnerei számára egy borkóstolóval egybekötött vacsorával, vagy összejövetellel Bohém Borbárunkban. Esetleg közösen lazíthatnak informális környezetben Crystal SPA Relax wellness szalonunkban.

Használja ki szolgáltatásainkat, ajándékozzon élményt Kollégáinak, Partnereinek!

Rendezvény ajánlatkérésVirtuális túrák

Magnólia konferenciaterem

Pálma Rendezvényház