CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Életünk fontos pillanatai azok az Ünnepek, melyet családunk körében tölthetünk…

A Kristály Imperial Hotel**** és a Pálma Rendezvényház egyaránt kiváló helyszín családi ünnepségek lebonyolítására.
Életünknek fontos pillanatai azok az ünnepek, melyet családunk körében tölthetünk; legyen az születésnap, házassági évfordulót, ezüst vagy aranylakodalom, keresztelő vagy elsőáldozás.
Szeretnénk, ha ezeket a jeles napokat felejthetetlenné tehetnénk Önnek és Családjának, ezért kínáljuk különleges helyszíneinket kisebb és nagyobb családi rendezvények megvalósítására.

A saját egyéniséggel bíró helyszíneken felül Vendégeink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Igyekszünk az Önök egyedi igényeiknek is a legnagyobb mértékben megfelelni annak érdekében, hogy emlékezetessé tegyük az együtt töltött időt!

Esterházy Étterem

Esterházy Éttermünk remek otthont biztosít esküvők, ezüst- és aranylakodalmak, keresztelők, elsőáldozások, bankettek számára 60 főig. Az étterem boltívei és dekorációja a barokk kor díszítettségét különleges módon ötvözik a jelen modernitásával. Kitűnő helyszínként szolgál éttermünk akár formális rendezvények lebonyolítására is. Magasan kvalifikált személyzetünk kitűnő fogásaink garanciát jelentenek számunkra a vendégek maximális elégedettségének elérésében.
Kristály Imperial Hotel**** - Esterházy Étterem
Bohém BorBár - Kristály Imperial Hotel , Tata

Bohém BorBár

Születésnapok, házassági évfordulók, eljegyzések, legény- és leánybúcsúk, osztálytalálkozók, ballagások helyszínéül ajánljuk szállodánk maximum 60 főt befogadó, eredeti téglaboltozatos pincéjét. Itt kötetlen hangulatban, extravagáns fények között, a szálloda falain belül, de mégis zavartalanul, külön helyiségben lehet szórakozni. A bárban gazdag borválaszték, csocsó asztal, darts gép, léghoki, billiárd biztosítja az önfeledt kikapcsolódást.

Szeparé

Esterházy Étteremünk díszudvarra néző különterme a Szeparé, amely meghittsége mellett igen elegáns. A különterem teljes egészében elszeparálható tér az étteremtől, valamint a mellette található lobbytól egyaránt. Alacsonyabb létszámú, bensőséges rendezvények helyszínéül ajánljuk szeparénkat, úgymint baráti beszélgetések, lánykérések, kisebb eljegyzések.
Szeparé, különterem, Kristály Imperial Hotel**** - Tata

Barokk Díszudvar

A Kristály Imperial Hotel**** egyik büszkesége Barokk Díszudvarunk, amelynek központjában csodálatos fehérmárvány szökőkút helyezkedik el, mediterrán növénykörnyezettel szegélyezve. A Barokk Díszudvar kiválóan alkalmas, hogy házasságkötési ceremóniák, kisebb létszámú szabadtéri esküvők, baráti összejövetelek, ballagási ebédek, osztálytalálkozók helyszínéül szolgáljon.
Tavasztól őszig az udvar grill teraszként is működik, ahol mediterrán környezetben élvezhetik Vendégeink és a környék lakossága konyhafőnökünk finomabbnál finomabb fogásait.

Rendezvény ajánlatkérés