Programajánló

2018. október 19-21

Belépés: 1200 Ft/fő

Öreg-tavi halászfesztivál

Tata, Öreg-tó

Bográcsos halászlé, csodálatos halfogások, kitűnő borok és a halászati tradíciók megismerése- mindez és még rengeteg más program várja az érdeklődőket az idén megújuló Öreg-tavi Nagy Halászfesztiválon.

Részletes leírás
A tatai Öreg-tó partján, a Kastélykertben elevenedik meg az ősz egyik legfinomabb ízekkel kecsegtető rendezvénye. Az ország minden pontjáról idesereglő halfőző mesterek a régiókra jellemző halászlevekkel várják az érdeklődőket. A jó halászlé után kiváló és különleges halfogások készülnek, melyek kísérői a friss és üde neszmélyi borok lesznek, a helyi borászok autentikus kínálásával. A rendezvény azonban nem csak a gasztronómiáról szól. Az interaktív bemutatók keretében kicsik és nagyok is megismerkedhetnek a halfogás történetével és tudományával, a csodálatos utazó akvárium a vízi világba enged betekintést, a tradicionális halászati eszközök bemutatója pedig a régmúlt halászszokásait eleveníti fel.
Az izgalmas ismeretterjesztő programok, a kitűnő étkek és borok után a szórakozás sem maradhat el. Változatos színpadi programok, hangulatos koncertek, vidámpark és bulisátor gondoskodik a felejthetetlen élményekről.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

2018. november. 24

Belépés: ingyenes

Tatai vadlúd sokadalom

Tata, Öreg-tó keleti partja

Látogasson ki a tatai Öreg-tó partjára, és legyen szemtanúja a madárvonulás lenyűgöző jelenségének.

Részletes leírás
A vadludak vonulása az őszi-téli időszak olyan nemzetközi hírű és különleges eseménye, amely mágnesként vonzza a hazai és külföldi természetkedvelőket, madárbarátokat, madarászokat. Az egész napos program során mindenkinek lehetősége nyílik teleszkópos madármegfigyelésre, mellyel szinte testközelből láthatók ezek az egyébként félénk madarak. A madárgyűrűzési bemutató mellett előadásokkal, kiadványokkal, élőállatos bemutatókkal, természetvédelmi és környezetvédelmi tanácsadással, természetjáró és ökoturisztikai túraajánlatokkal, csillagászati programokkal, játszóházzal várunk minden kedves érdeklődőt. Az ingyenes rendezvény akadálymentesített területen utcai öltözékben élvezhető.

2018. november 18

Belépő: 2000 Ft/fő

Pál Feri – Fordulat a változás kulcsa

Pálma Rendezvényház – Tata

Részletes leírás

2018. dec.29 – jan.02

Tekintse meg csomagajánlatunkat

James Bond szilveszter

Kristály Imperial Hotel & Pálma Rendezvényház – Tata

BÚCSÚZTASSA VELÜNK ÉS JAMES BONDDAL A 2018-AS ÉVET!
| Casino – Koktélshow – Vacsora – Tánc – Izgalmas programok

Részletes leírás
Megidézzük a fergeteges kaszinóhangulatot, előtérbe helyezzük a kulináris élvezeteket finom vacsorákkal, látványos koktélshow-val, szilveszteri partynkon all inclusive italfogyasztással és gálavacsorával.