Kedves Vendégeink,

Szeretnénk megkönnyíteni Önöknek a karácsonyi készülődést különleges, exkluzív, akár személyre is szabható ajándékötleteinkkel.

Wellness utalványok

Kedvezményes karácsonyi ajándékutalványunkat kényelmesen, akár otthonából is meg tudja rendelni, elkerülve ezzel az ünnepek előtti tolongást a boltokban. Ajándékozzon      szeretteinek eleganciát, nyugalmat és együtt töltött időt a Kristály Imperial Hotelben****, lepje meg őket 1,2 vagy akár 3 éjszakás szálláscsomagunkkal, amelyet a megajándékozottak 2021. november 30-ig felhasználhatnak. (kivéve az Évinditó felfrissülés csomag, mely 2021. március 31-ig használható fel)

Karácsony tata, Kristály Imperial Hotel

Navette Gallery ékszerek

A karácsonyi ünnepek közeledtével különleges ajándékötletként javasoljuk az egyedileg, kézzel, iparművészek által készített Navette Gallery ékszerek új kollekcióját: Swarovski gyöngy és üvegékszerek széles választékát kínáljuk kedves Vásárlóinknak.

swarovski

Wellness Utalvány – Crystal Spa & Relax Wellness Szalon

Ajándékozza meg szeretteit, barátait egy páratlan wellness élménnyel! Az elegáns és modern Crystal SPA Relax kényeztető szolgáltatásain túl egy ízletes ebédre vagy vacsorára is vendégül látjuk fürdővendégeinket!

Az utalvány ára: 7.000 Ft / fő / alkalom

Medical wellness Centerünk szolgáltatásai megvásárolhatók ajándékutalvány formájában

Igazán különleges ajándékot ad szeretteinek, ha egészségüket szem előtt tartva a prevenció jegyében Medical Centerünk szolgáltatásaival lepi meg szeretteit.

A szolgáltatásokról és árakról részletes felvilágosítást adunk az info@crystalmed.hu e-mail címen

Választható szolgáltatásaink:

  • Indiso száraz sóterápiás kezelés 10 vagy 20 alkalomra
  • Aquatizer száraz vízsugármasszázs akár 1 alkalomra is
  • Frei terápiás izomfejlesztés 8 alkalomtól
  • Wellness élménnyel összekötött csomagok sokszínűsége

 

+1 tipp

Ha szeretné a választást a megajándékozott Rokonra, Barátra bízni, vásároljon egy szállodánkban bármire felhasználható ajándékutalványt 5.000 Ft-tól, tetszőleges összegben. Így akár wellnessre, borvacsorára, gyertyafényes vacsorára, szállásra is költheti az utalvány értékét, vagy Medical Centerünk szolgáltatásait is kipróbálhatja az utalványon szereplő összegben annak Tulajdonosa 2021-ben.

 

Az utalványok megvásárolhatók 5.000, 10.000, 15.000, 20.000 Ft-os címletekben.

Reméljük, hogy ötleteinkkel megkönnyíthetjük az ajándékozást, különlegessé tehetjük az Ünnepeket. Bízunk benne, hogy 2021-ben Önt és Családját, Barátait is köszönthetjük Tatán a Kristály Imperial Hotelben****!

Ajándékutalványainkat SZÉP kártyával is fizetheti szállodánk recepcióján!

(Kivéve Crystal Medical Centerünk szolgáltatásai!)

Kristály Imperial Hotel **** - Tata, Karácsony, Tata, karácsonyi ajándék