Kristály Imperial Hotel ****
Standard szobák

A Kristály Imperial Hotel**** Standard szobái a hét minden napján nyugodt időtöltést biztosítanak Önnek. Egyágyas, kétágyas vagy franciaággyal felszerelt szobáink mindegyike külön egyéniséggel bír. Szobáink és kiegészítő szolgáltatásaink garantáltan elfeledtetik a mindennapok okozta stresszt! Szobáink mindegyike légkondicionált. Alapfelszereltségükhöz tartozik továbbá minibár, saját széf illetve színestelevízió, törölköző, köntös és fürdőszobai bekészítés.

Egyágyas szobák mérete minimum 12 négyzetméter

                                           Ágyak mérete: 80*200 -140*200 cm
Elszállásolható személyek száma: 1 fő

Kétágyas szobák mérete 18 -23 négyzetméter

Ágyak mérete: 2 db egyszemélyes ágy 90*200 vagy 1 db franciaágy 180*200
Elszállásolható személyek száma: 2 fő, pótággyal maximum 3 fő

Superior szobák

A Kristály Imperial Hotel**** egészében barokk hangulat uralkodik. Igaz ez Superior szobáinkra is. A megnyugtató meleg színek, kényelmes ágyak királyi kényeztetést biztosítanak vendégeinknek. Superior szobáink franciaággyal, vagy két különálló ággyal várják Vendégeinket. Utcafronti szobáink előtt Tata izgalmas, városi környezete tárul Önök elé. Belső udvarunkra néző szobáink erkélyei pedig kiváló helyszínt nyújtanak a reggeli kávé vagy egy pohár finom bor elfogyasztásához. Szobáink mindegyike légkondicionált. Alapfelszereltségükhöz tartozik továbbá minibár, saját széf illetve színestelevízió, törölköző, köntös és fürdőszobai bekészítés.

Superior szobák mérete 20 -36 négyzetméter
Ágyak mérete: 2 db egyszemélyes ágy 90*200 vagy 100*200 vagy 1 db franciaágy 180*200 vagy 200*200 cm

                                           Elszállásolható személyek száma: 2 fő, pótággyal maximum 3 fő

Kristály Imperial Hotel **** - Tata, Superior, Luxus, Rottex, LG
Kristály Imperial Hotel **** Tata, lakosztály, elegancia, esküvő,
DeLuxe lakosztály
DeLuxe lakosztályunk eleganciáját az Esterházy család is szeretné. Pezsgőfürdős sarokkáddal szerelt lakosztályunk garantálja a felüdülést a mindennapok rohanása után. Lakosztályunk hatalmas, belső udvarra néző terasza valódi csendsziget a város közepén! Fogyasszon el Ön is egy kellemes italt DeLuxe lakosztályunk saját bárpultjánál, vagy lazítson a szoba kényelmes és hatalmas franciaágyában, amelynek mérete 200×200 cm! Szobánk légkondicionált. Alapfelszereltségéhez tartozik minibár, saját széf illetve színestelevízió, törölköző, köntös és fürdőszobai bekészítés.