Magyarország legrégebbi szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy vendégeinknek maximális kikapcsolódást biztosítsunk. Az Esterházy Étterem, a Bohém bár, a barokk stílusú udvar és a Crystal Imperial Hotel különálló kertje**** mind ezt a célt szolgálják. A nyugodt környezet mellett magasan képzett pincéreink és konyhai személyzetünk támogatja vendégeink kulináris kalandjait. Felújított konyhánkban, Kocsis Norbert séfünk kezei alatt a modern ételek mellett a hagyományos ízek is megelevenednek. Étlapunk állandó kedvence a hentesleves, melyet még Erzsébet (Sisi) királynő is dicsért itt tartózkodása során, így ezt az ételt az eredeti recept alapján készítjük.

BohémBorbarunkban és éttermünkben fontos szerepet játszanak a hazai borok. Szezonálisan igyekszünk a magyar borok legjavát kínálni vendégeinknek, borvacsoráink pedig különlegességeket kínálnak a gasztronómia szerelmeseinek! Családi és üzleti rendezvények ideális helyszíne, eredeti elrendezésének és felszereltségének köszönhetően!

Barokk udvarunk szökőkútja állandó nyugalmat áraszt. Ezért vált vendégeink egyik kedvenc helyszínévé. Örömmel szolgáljuk ki itt vendégeinket tavasztól őszig, ha az időjárás engedi. Az elmúlt évek sikerére építve udvarunk ad otthont az Urban Picnic élőzenés grillező sorozatunknak is, melyre májustól szeptemberig hetente kerül sor, nem csak vendégeink számára!

Vendégeink a kertünkben kávézhatnak, és a televíziónkon követhetik a napi híreket és sporteseményeket.

Válassza ki kedvenc helyét a több mint 250 éves Crystal Imperial Hotel falai között**** a vizek városában, Tatán!