A Kristály Imperial Hotel**** műemlékvédelem alatt álló épületegyüttese a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően stílusában és jellegében az eredeti épülethez illő, funkciókban gazdag terekkel és bővítésekkel gazdagodott. Ennek, és a folyamatosan egyenletes színvonalú szolgáltatásoknak és vendéglátásnak köszönhetően a szálloda számos elismerésben részesült.
Hotelstars.eu

Hotelstars minősítés

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködve vezette be a Hotelstars védjegyet, amellyel 2010-től kezdődően 16 tagországában, több mint 28 ezer szállodát minősítettek azonos elvek szerint. A közös szállodai minősítési rendszer összesen 270 feltétel teljesítésén alapul, amelyeket többek között a vendégek körében végzett felmérések alapján dolgozták ki, így megfelelnek a mai kor igényeinek, a vendégek elvárásainak. A Kristály Imperial Hotel**** 4 csillagra tett szert a minősítés folyamán.
Magyar Turizmus Minőségi díj

Magyar Turizmus Minőségi Díj

A 2006-ban bevezetett Magyar Turizmus Minőségi Díj a hazai turisztikai szolgáltatások minőségének egységes és megbízható értékelésére szolgál, amelyet a magyar turizmus állami irányítása által támogatottan, a szakmai szervezetek és szakemberek bevonásával fejlesztettek ki. Az objektív és alapos minősítési rendszer biztosítékot jelent arra, hogy a Díj követelményeinek megfelelő turisztikai vállalkozások, szállodák és éttermek szolgáltatásait igénybe vevők elégedetten térjenek haza, pozitív élményekkel gazdagodva.

A magas színvonalnak köszönhetően a Kristály Imperial Hotel**** 2014-ben elnyerte, majd 2019-ben megújította a Magyar Turizmus Minőségi Díját, egyedüli szálláshelyként Komárom-Esztergom megyében!

Komárom-Esztergom megyei Értéktár

Kristály Imperial Hotel**** - a Komárom-Esztergom Megyei értéktár része

2013-ban a Magyar Kormány létrehozta a megyei értéktárakat, amelyek a magyar nemzeti értékeket és a hungarikumokat tartják számon. A program célja, hogy épített értékeink, egyedi tájaink, hagyományaink, kiemelkedő értékű termékeink összeírásra kerüljenek egységes formában, egységes szempontrendszer szerint. Az értéktár feladata az elfeledett értékeink feltárása, megőrzése az utókor számára.

A Kristály Imperial Hotel**** és a Pálma Rendezvényház 2015-ben került felvételre a Komárom-Esztergom Megyei Értéktárba.

Podmaniczky díj

A Kristály Imperial Hotel****-hez tartozó Pálma Rendezvényházon végzett teljes körű épület rekonstrukciónak köszönhetően cégünket Podmaniniczky díjjal jutalmazta a Város- és faluvédők szövetsége, elismerve ezzel az épített környezetünk értékeinek védelméért kiemelkedő teljesítményt nyújtó tevékenységét.

Év beruházója díj

Az elmúlt két évtizedben a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a Kristály Imperial Hotel**** teljes rekonstrukción esett át, és új, modern, négycsillag minősítést érdemlő szolgáltatásokkal bővült kínálata. 2007-ben megújultak a két műemléki szárnyban szobái és elkészült az épületegyüttes belső udvara felé hatalmas üvegfelületekkel nyíló, kibővített elegáns fogadótér, a lobby. A következő fejlesztési szakasz keretében a wellness szalon és a mélygarázs bővítése, valamint barokk pihenőkertünk került kialakításra, amely látványával tovább növelte a fogadótér magávalragadó hangulatát.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Kristály Imperial Hotel****-t üzemeltető Gasztro-Kristály Zrt. 2010-ben elnyerte a Komárom-Esztergom megye beruházója címet, amelyet a kiemelkedő gazdasági tevékenysége elismeréseképp a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés nyújtott át.

Tata Városáért kitüntetés arany fokozata

Tata város turisztikai életének fellendítése és a vendéglátás helyi hagyományainak megőrzése, továbbvitele terén elért eredményei elismeréseképpen vehette át a Tata Városáért kitüntetés arany fokozatát a Kristály Imperial Hotel****-t üzemeltető Gasztro-Kristály Zrt. 2011-ben.

Partneroldalaink minősítése (2024)

szallas.hu                           9,4/10

szallasvadasz.hu              4,8/5

Tripadvisor                        4/5

Booking.com                      8,8/10