Barokk Díszudvar - Kristály Imperial Hotel **** - Tata

Barokk díszudvar

“A csend nem csupán a természet hangja, de a lélek legbenső szükséglete. ”  (Taitosz)

Szállodánk egyik büszkesége, a Barokk Díszudvar, amelynek központjában csodálatos fehérmárvány szökőkút helyezkedik el, mediterrán növénykörnyezettel szegélyezve. A Garda-tó hangulatát idéző örökzöld magnóliafa hófehér óriásvirágai mellett a terebélyes platánfa nemes kisugárzása csalogatja az arra járókat arra, hogy megpihenjenek ebben a különleges, mediterrán hangulatban.

A műemléki és az új építésű szárnyak által körbezárt barokk díszudvar családi és baráti összejövetelekhez, esküvői szertartásokhoz, szabadtéri kiállításokhoz és kamarakoncertekhez is exkluzív helyszínt biztosíthat.

Valódi csendsziget ez a város közepén, ahová szeretettel várjuk kedves Vendégeinket egy kellemes hangulatú reggeli és vacsora elfogyasztására vagy akár egy frissítő italra, kávéra, süteményre.

URBAN PICNIC grillterasz

Ez a gyönyörű környezet a helyszíne az immár hagyományos Urban Picnic elnevezésű gasztronómiai eseménynek, amelyet jó idő esetén tavasztól őszig élvezhetnek vendégeink minden szerdán. Az Urban Picnic keretében vendégeink grillezett húsokat és zöldségeket, házi burgert, salátákat, desszerteket fogyaszthatnak grill étlapunkról. A picnic gasztronómiai újdonságát a Sous Vide technológiával előkészített alapanyagok és a Big Green Egg kültéri befejező faszenes grillsütés együttese adja.

Urban picnic

(rossz idő esetén Esterházy Éttermünkben)

Szerda
18:00-21:00