10 ajándékötlet Valentin napra - Kristály Imperial Hotel **** - Tata

10 ajándékötlet Valentin napra

Akár egy új kapcsolatban vagy, vagy már régóta együtt vagytok a Valentin nap egy olyan nap, ahol valamilyen személyes ajándékkal, közös élménnyel leped meg párodat ezzel kifejezve a hozzá fűződő érzéseid. Erre tökéletes megoldás lehet akár egy csokor vörös rózsa,vagy valamilyen finom csokoládé, de ha idén szeretnél valami újat ajándékozni akkor olvasd végig ajándékötleteinket.

1. ÍRJ EGY SZERELMES LEVELET

A szerelmes levelek egyike a legromantikusabb gesztusoknak. Fogd meg egy tollat ??és néhány papírt, és hagyd, hogy a szíved beszéljen.

2. Főzz egy nosztalgikus vacsorát

Az íz és az illat nagyon sok nosztalgikus értéket képvisel a legtöbb ember számára, ezért miért ne készítsünk egy romantikus vacsorát partnerünknek, ami valamilyen jelentőséggel bír?
Főzzük a kedvenc ételüket a gyermekkorból vagy amit az első közös ebédnél/vacsoránál etettek.

3. Szállás, kirándulás

Töltsetek el egy felejthetetlen hétvégét valamelyik kisváros szállodájában.
Erre tökéletes választás az ország legrégebben működő szállodájának Valentin napi csomagajánlata.
Pezsgő és rózsa bekészítés exkluzív superior szobákban, ami mellé egész napos wellness élmény és romantikus vacsora társul.

4. Páros masszázs

Lepd meg párodat és vele együtt magadat is egy feltöltő páros masszázzsal és szakadjatok ki együtt a hétköznapokból. Erre számotokra a megfelelő helyszín a Crystal SPA & Relax Wellness.

5. Borgőzös este

Öltözzetek ki és kóstoljátok végig a Kristály Imperial Hotel **** – Bohém BorBár  kínálatát. Vagy ameddig bírjátok.

6. Jégkorcsolya

A jégkorizás mindig is egy romantikus programnak számított a párok körében. A hangulat, pár ügyetlen lépés után kéz a kézben suhantok a jégen ? egy ? két eséssel pedig még viccesebb a program ? Csak óvatosan!

7. Készíts egy videót

Készíts egy saját dokumentum filmet / slideshow-t kapcsolatotokról.
A videó lehet a kedvesed és a te legemlékezetesebb pillanatai, amiket a kapcsolatotok során rögzítettetek. Bónusz, ha a film mellé egy vacsora is társul.

8. Keretezd be

Készíts egy kollázst az összes kedvenc közös képeitekből és keretezd be.

9. Wellness vacsora

Hagyjátok hátra a házimunkát és lazítsatok!
Erre tökéletes megoldás lehet a Kristály Imperial Hotel ****  “Wellness vacsorával” ajánlata amely tartalmazz 2,5 óra korlátlan wellness használatot és egy 3 fogásos vacsorát megújult Esterházy Éttermünkben

10. Kézműves ékszer

Lepd meg párodat egyedi, magyar kézművesek által készített ékszerrel! Kínálatunkban többféle nyakláncot, karkötőt fülbevalót találsz, így kiválaszthatod a kedvesedhez leginkább passzoló darabot.