Szolgáltatások - Kristály Imperial Hotel **** - Tata
Kristály Imperial Hotel **** – Tata
Mélygarázs
Szállodánk kétszintes mélygarázsában 38 autó részére tudunk zárt, fedett parkolóhelyet biztosítani. Szállóvendégeink részére a mélygarázs használata térítésmentes.

Masszázs

Kikapcsolódásának megkoronázásaként különböző masszázstípusokkal kényeztetheti testét és lelkét. Kínálatunkról, árainkról recepciós kollegáink adnak felvilágosítást. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyről recepciónkon érdeklődhet.
Repülőtéri transzfer
Tata – Liszt Ferenc Repülőtér  30.800 Ft
Tata- Schwechat  48.900 Ft
Taxi
Tata – Tatabánya Ipari Park  5.600 Ft
Tata – Komáromi Ipari Park  11.200 Ft
Tata – Oroszlányi Ipari Park  11.200 Ft
Tata városon belül   1.400 Ft
Kerékpár bérlés
Szállodánk 10 felszerelt kerékpárral rendelkezik, melyekkel Vendégeink körbekerekezhetik az Öreg-tavat, Cseke-tavat,  megnézhetik a város nevezetességeit, vagy kipróbálhatják a kistérség 2 új kerékpárútját Dunaalmásig vagy Tatabányáig. Kerékpárt recepciónkon bérelhetnek. A kerékpározáshoz térképet is kérhetnek kollegáinktól.
Társasjátékok
Szállodánk recepcióján különböző kártya- és társasjátékok kérhetők, melyekkel mind a szobában, mind a közösségi helyiségekben játszhatnak Kicsik és Nagyok egyaránt.
Billiárd, léghoki, darts, csocsó
Játékos kikapcsolódások széles választéka áll vendégeink rendelkezésére esténként a Bohém Borbárunkban.
Könyvtársarok
Szeparé különtermünkben meghitt olvasósarokkal és különböző témájú könyvekkel kedveskedünk az olvasást kedvelőknek.
Ingyenes WIFI
Szállodánk egész területén ingyenes WIFI működik.
Mosodai szolgáltatások
Szállóvendégeinknek részére biztosítjuk térítés ellenében a textíliák piperemosását: mosás, szárítás, vasalás.
24 órás recepciószolgálat
Ajándékvitrin széles ékszerválasztékkal
A Kristály Imperial Hotel ajándékötlete jeles alkalmakra a Navette Gallery egyedileg, kézzel, iparművészek által készített ékszerkollekciója. A bőrös Swarovski, gyöngy és fúziós üvegékszerek széles választékát kínáljuk kedves Vásárlóinknak.
Képeslapok, térképek, könyvek
Tatai vonatkozású képeslapokat, térképeket, könyveket is vásárolhatnak Vendégeink Shopunkban.

Duna-Gerecse turisztikai kedvezménykártya

Szállodánkban érhető el a Duna-Gerecse Card térségi kedvezmény kártya, melynek használatával bizonyos turisztikai szolgáltatások ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetőek igénybe. Minden kedvezmény kártya mellé egy színes kártya prospektus is társul, amely ismerteti a kártya használatát és valamennyi szolgáltatót (fotó, cím, elérhetőségek, nyitvatartási idő, kedvezmény mértéke). Bővebb információ a kártyáról és használatáról a www.duna-gerecse.hu oldalon olvasható, vagy a helyszínen kollegáinktól kérhető.

Segway bérlés

“Egy lépés, két kerék, megannyi élmény” A Segway az első olyan önegyensúlyozó közlekedési eszköz, amelyet arra terveztek, hogy  ne üljünk autóba akkor, ha az úti cél nincs túl közel, de nincs is túl távol!