Kristály Imperial Hotel **** – Tata

Új, testi-lelki megújulást kínáló medical center épületszárny jött létre a tatai Kristály Imperial Hotel****-ben, ahol vendégeink prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A Kristály Imperial Hotel**** business szállodaként működik, vendégeink nagy része üzletember a világ minden tájáról. Szállodánk hagyományos wellness szolgáltatásokat is nyújt a Crystal SPA wellness szalonban, ahol úszómedence, jacuzzi, infraszauna, finn szauna, szószoba, tepidárium, gőzszauna és különböző masszázsfajták várják a felfrissülni vágyókat. A népszerű wellness szolgáltatások mellé most számos gyógyszolgáltatás bevezetése is társul a prevenció és a rehabilitáció jegyében.

Az új Medical Centerben elsősorban a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, immunrendszeri rendellenességek szűrését, prevencióját vezetjük be az egészségtudatos vendégek vonzására. Hasonlóan fontos célcsoportot képeznek a rehabilitációra szoruló turisták és lakosok, akik egyaránt igénybe vehetik a különböző medical és wellness szolgáltatásokat.

A szolgáltatásokról a teljesség igénye nélkül:

  • különleges orvosi porlasztásos sószoba, száraz sóterápia
  • Sókristály terem, amely egyben alkalmas lesz pilates és jógafoglalkozásokra, kisebb előadásokra és meetingekre
  • gyógytorna, fizioterápia
  • víz alatti mozgásterápia
  • hidroterápiás kezelések
  • gyógy és kényeztető wellness masszázsok
  • esztétikai bőrgyógyászat
  • orvosi állapotfelmérések

Medical Wellness centerünk kialakításával a hozzánk érkező szállóvendégek igényeit kívánjuk maximálisan kielégíteni. A vendégek itt-tartózkodása során nem csak a pihenésüket, hanem az egészségmegőrzést és a gyógyulást is szeretnénk segíteni. A vendégeink nagy részét jelentő üzletemberek részére speciális menedzserszűréseket és kezeléseket ajánlunk, amelyeket a hosszabb tartózkodás során terápia jelleggel is igénybe tudnak venni. A projekt keretében egyben a hotel szálláshely kapacitása is tovább bővül 12 férőhellyel.

A medical wellness beruházással egy időben szállodánk konyhatechnológiájának fejlesztése is folyik, amely megfelel a speciális étkezési igényeknek és a legújabb trendeknek. A tavalyi évben kezdtük el a Sous Vide technológia használatát, ahol a tápanyagok megmaradnak, az ízek intenzívvé válnak, ezáltal az ételek megőrzik természetességüket. Emellett az egészségtudatosság jegyében felvettük kínálatunkra a nyers vegán étkezés lehetőségeit is.

A gyógyszolgáltatások kiegészítéseképp különböző előadásokat, programokat is szervezünk az egészségtudatosság jegyében. A „Lélekgyógyász” előadássorozat célja, hogy a testi gyógyulás és egészségmegőrzés mellett a lelket is ápoljuk. Az előadás sorozatot a továbbiakban is folytatjuk, a testi egészség megőrzés témakörével a teljesség érdekében.

Törekszünk az egyediségre, így a beruházással létrejövő létesítmény egyedülálló mind minőségben, mind látványban és a szolgáltatások színvonalban is, hiszen a környékünkön nem található ilyen széles szolgáltatáspalettával rendelkező és ilyen jellegű kezeléseket egy helyen nyújtó medical wellness szálloda.


Sajtóközlemény

 

A kedvezményezett neve: Gasztro-Kristály Vendéglátó Zrt.infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA

A projekt címe: “KRISTÁLY MEDICAL CENTER – egészségügyi szolgáltatások kialakítása – HOTEL KRISTÁLY IMPERIAL – TATA”

A szerződött támogatás összege:312.968.143 Ft 

A támogatás mértéke (%-ban): 59,99%

A projekt tartalma: A Medical-Wellness Center révén elsősorban a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, immunrendszeri rendellenességek szűrésének, prevenciójának technikai feltételeit teremtettük meg az egészségtudatos turisták részére. Hasonlóan fontos célcsoportot képeznek a rehabilitációra szoruló helyi és környékbeli lakosok, akik egyaránt igénybe vehetik majd az új medical részleg szolgáltatásait.

A konzultációt és állapotfelmérést követően orvosi javaslatra nyújtandó szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

–          Személyi gerinc, szív –és érrendszeri állapotfelmérések, szakorvosi konzultációk,

–          Rheumatológia, biofizikai vizsgálatok, lézerkezelés, biorezonancia, magnetoterápia, sonoterápia, fizioterápia, fizikoterápia,

–          Kozmetológiai és esztétikai kezelések, bőrgyógyászat, hajgyógyászat,

–          Gyógytorna, gyógymasszázs, manuálterápia, testre szabott izomfejlesztő terápiás programok,  vízalatti mozgásterápia, iszapkezelések.

–           Indiso-sóklinika, mely kiemelten ajánlott asztma, arcüreg-, mandula-, gégegyulladás, megfázás, nátha, allergia, pikkelysömör és ekcéma kezelésére.

 A projekt keretében a hotel szálláshely kapacitása is tovább bővült 12 férőhellyel.

A támogatással kiegészített saját forrásból megvalósult beruházás akadálymentes elérést biztosít majd a mozgáskorlátozottak számára is. A fejlesztés eredményeként a fenntartási időszak végéig 8 munkahely létrehozását vállaltuk.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015. december 15.

Projekt azonosító száma: KDOP-2.1.1/F-12-2012-0008