Kristály Imperial Hotel **** – Tata

“Vendégül látni valakit annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk arról, hogy jól érezze magát.”

Tradíció és innováció szinergiája. Magyarország legrégebben működő szállodájának éttermeként az Esterházy étterem amellett, hogy a magyar gasztronómia tradícionális ízeit őrzi és a tájjellegű borokat reprezentálja, a hagyományokat továbbfejlesztvén az innovatív kulináris kultúra is teret nyer újító szakácsaink elhivatottságának, szakértelmének köszönhetően. Gasztronómiai irányzataink megmutatkoznak a fine dining, gourmet, tradícionális magyar, illetve az egészségtudatos innováció csúcsát képviselő élő ételek (enzimételek) kategóriáiban. A szállodától mindössze 2 km-re található integrált művelésű ültetvényünk, mint öko mezőgazdasági háttér folyamatos fejlesztése biztosítja az egészséges és minőségi ételek kínálatát. Emellett szakácsaink fokozottan figyelemmel kísérik, hogy a közeli őstermelőktől beszerzett alapanyagokból készült ételeket kínáljuk a minőség és megbízhatóság jegyében. A Konyha Csapatának hozzáértése és lelkesedése megmutatkozik a saját, házi készítésű különlegességeinkben is (pl. savanyítás, füstölés, sonka,- almaecet,- ponytkolbász készítés a helyi tavak pontyaiból). Minél több társadalmi réteg igényeit megcélozva hagyományos, de extravagáns típusú ételeket is felvonultatunk étlapunkon.
Az évszakok változását és szezonalitását kínálatunk is követi. Negyedévente megújuló étlapunk örömmel szolgálja ki Vendégeit színes választékával.
Természetesen állunk rendelkezésére a vegetáriánus-, vegán-, diétás étrendet kedvelők számára is, ahogy odafigyelünk a különböző érzékenységgel rendelkező vendégeinkre is (gluténmentes, laktózmentes ételek? elkészítésével), vagy akár a étkezési tradíciókat szigorúan betartó vendégeink igényeit is igyekszünk kielégíteni előzetes jelzés alapján.

Az étterem nyitva tartása:

Hétfő- Csütörtök: 6:30-12-ig és 17-22-ig

Péntek- Vasárnap: 7-22-ig

Borestek
Érdemes az itt tartózkodást úgy igazítani, hogy egybeessen egy borest időpontjával. Rendszerint interaktív, párbeszédjellegű borestjeinken a különböző tradicionális borok történelmi hátterének, jellegének, a különböző zamatvilágoknak kulisszái mögé kalauzolnak a meghívott országos hírű borászok. A borokhoz illő több fogásos, magas szintű gasztronómiai élményt nyújtó menüsorról minőség iránt elkötelezett séfjeink gondoskodnak.

Rendezvények
Személyre szabott lehetőségeket és ideális körülményeket biztosítunk privát események megünneplésére az Esterházy étteremben.
Számos saját rendezvényünk mellett gyakran válunk részeseivé családok, baráti társaságok jeles napjainak, mégpedig a nálunk zajló esküvők, csapatépítő tréningek, születésnapok, ülések, értekezések, céges ünneplések, ballagások, baráti és üzleti találkozók alkalmával.
E megtisztelő bizalmat színvonalas körülményekkel, figyelmes kiszolgálással és mindig egyedi, személyre szabott ajánlattal háláljuk meg.

Tekintse meg éttermünk étlapját: Tovább az étlaphoz