Kristály Imperial Hotel **** – Tata

Megkérték már a kezed, de még nincs meg a tökéletes esküvői helyszíned? Ne keresgélj tovább: szállodánk és rendezvényházunk a legideálisabb helyszín a Nagy Naphoz.

Több éves tapasztalattal, több mint 250 lebonyolított esküvővel a hátunk mögött, profi szakmai csapattal az Ifjú Pár minden álmát valóra váltjuk.

Egyedi igényekhez igazodva számos szertartás helyszínt biztosítunk, akár beltéri, akár kültéri ceremóniáról van szó.

Általános esküvői ajánlatunk tartalmazza a választható szertartás helyszíneket, menüsorokat, italcsomagokat és az igénybe vehető technikai szolgáltatásokat. Ajánlatunkat minden kéréshez igazodva egyénre szabjuk. Pénteki napokon, illetve az esküvői főszezonon kívüli hétvégéken számos kedvezményt biztosítunk árainkból.

Kérjen ajánlatot esküvőszervezőnktől:  tamara.fulop@hotelkristaly.eu

 

TALÁLKOZZ VELÜNK

Az év során számos kiállításon találkozhatsz velünk, ahol esküvőszervezőnk személyesen ad felvilágosítást a nálunk igénybe vehető szolgáltatásokról és minden felmerülő kérdésre válaszol. 2017.11.04-05-én Budapesten a Hungexpon találkozhatunk!

 

2018. 02. 18-án saját szervezésű Esküvő Varázs elnevezésű kiállításunk a Pálma Rendezvényházban kerül megrendezésre .

Itt számos színvonalas kiállító jelenik meg; találkozhatsz minden olyan szolgáltatóval, akikre szükséged lehet egy tökéletes esküvő lebonyolításában (fotós, videós, ceremóniamester, dekoros, zenekar, DJ, meghívós, ékszerész, cukrász). Emellett exkluzív divatbemutatóval, esküvői menükóstolóval és színes programokkal várjuk a kedves érdeklődőket.

 

HELYSZÍNEINK

PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZ

A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében helyezkedik el, amely Tata egyik nevezetes látnivalója. A 130 fő befogadására alkalmas, nagy belmagasságú, arisztokratikus bálterme tökéletes esküvői helyszín.  Romantikus környezete egyedi esküvőt teremt a hagyományos fogadástól a legújabb trendekig, az exkluzívtól a bohémig, a nyári szabadtéri esküvőtől a téli ceremóniáig.

KRISTÁLY IMPERIAL HOTEL****

A Tata központjában álló, megújult műemlék épület 1770 óta – Magyarország legrégebben működő szállodájaként – több mint 240 éve fogadja a hazai és külföldi Vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, amivel az Esterházyak idején.

A szállodán belül több szertartás helyszínt is kínálunk:

 

udvar-felul

BAROKK DÍSZUDVAR

Belső díszudvarunk kisebb létszámú, hangulatos szabadtéri esküvői ebédek és vacsorák kiváló helyszíne, valódi csendsziget a város közepén. Az udvar közepén található mediterrán hangulatú szökőkút este gyönyörű fényjátékával kápráztatja el a Vendégeket. A napfényben fürdő, fákkal, virágokkal körbevett Barokk Díszudvar a párok álmainak esküvői helyszíne.

etterem-5-1-768x512

ESTERHÁZY ÉTTEREM

Éttermünk modern stílusa mellett, patinás boltíveivel a barokk kor történelmi hangulatát idézi. Esküvők tekintetében 50 fő befogadására alkalmas.

eri2963kicsi MAGNÓLIA TEREM

A termünkhöz felfelé vezető eredeti falépcsők és tetőgerendák rusztikus környezetet teremtenek, ahol igazi vintage hangulatban tarthatjuk meg az esküvői ceremóniát. A szertartás idejére akár 200 fő befogadására alkalmas.

zsigmond-pince300px

ZSIGMOND BÁSTYA

A festői Öreg-tó partján, a Tatai vár lábánál található szertartás helyszínünkön egyedülálló módon, különleges vízparti hangulatban mondhatja ki az Ifjú Pár a boldogító igent.

MENÜAJÁNLATAINK

LEGÉNY-, LEÁNYBÚCSÚ, ELJEGYZÉS, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ

Szállodánk tökéletes különleges alkalmak megrendezésére is: tartsd nálunk legény- vagy leánybúcsúdat, kérd segítségünket egy meglepetés eljegyzés megszervezéséhez, vagy töltsd nálunk házassági évfordulódat. Wellness részlegünk, borbárunk és számos igénybe vehető szolgáltatásunk kellemes kikapcsolódást nyújt minden Vendégünk számára.

Egyéni ajánlatkérés: tamara.fulop@hotelkristaly.eu

VIDEÓTÁR

GALÉRIA