Családi - Kristály Imperial Hotel **** - Tata
Kristály Imperial Hotel **** – Tata

A Kristály Imperial Hotel**** és a Pálma Rendezvényház kiváló helyszín családi rendezvények lebonyolítására is.
Életünknek fontos pillanatai azok az ünnepek, melyet a családunk körében ünnepelhetünk, legyen az születésnap, házassági évfordulót, ezüst vagy aranylakodalom, keresztelő vagy elsőáldozás.
Szeretnénk, ha mindezen ünnepeket felejthetetlenné tehetnénk Ön és Családja számára, ezért kínáljuk egyedi helyszíneinket kisebb és nagyobb családi rendezvények számára.

Bohém BorBár

Születésnapok, házassági évfordulók, eljegyzések, legény- és leánybúcsúk, osztálytalálkozók, ballagások helyszínéül ajánljuk szállodánk maximum 60 főt befogadó, eredeti téglaboltozatos pincéjét. Itt kötetlen hangulatban, extravagáns fények között, a szálloda falain belül, de mégis zavartalan külön helyiségben lehet szórakozni. A bárban gazdag borválaszték, csocsó asztal, darts gép, léghoki, billiárd biztosítja az önfeledt kikapcsolódást.

bar-768x498 bar2

Esterházy Étterem

Kisebb esküvők, ezüst- és aranylakodalmak, keresztelők, első áldozások, bankettek kiváló helyszíne lehet 60 főt befogadó Esterházy Éttermünk, amelynek patinás boltívei a barokk kor történelmi hangulatát idézik meg. Ezt a helyszínünket kissé formálisabb eseményekre ajánljuk, ahol a minden igényt kielégítő kiszolgáláson túl az elegáns környezet is fontos a vendégek számára.

Az étterem ételválasztéka a gasztronómiai trendek követése mellett tükrözi a hagyományok iránti elkötelezettséget is.

etterem-3-2-768x509 kep-035-200x300 etterem-5-1-768x512

Barokk Díszudvar

A szálloda egyik büszkesége a Barokk Díszudvar, amelynek központjában csodálatos fehérmárvány szökőkút helyezkedik el, mediterrán növénykörnyezettel szegélyezve. A Barokk Díszudvar kiválóan alkalmas arra, hogy házasságkötési ceremóniák, kisebb létszámú nyári esküvők, baráti összejövetelek, ballagási ebédek, osztálytalálkozók helyszínéül szolgáljon.
Tavasztól az udvar őszig grill teraszként is működik, ahol mediterrán hangulatban élvezhetik a szálloda vendégei és a betérő vendégek a finom falatokat.

udvar-felul udvar-gazd-768x512

Szeparé

Az Esterházy Étterem díszudvarra néző különterme a Szeparé, amely elegáns és meghitt is egyben. A különterem teljes egészében elkülöníthető a mellette található étterem helyiségétől és a lobbytól is. Alacsonyabb létszámú, bensőséges rendezvények számára ajánljuk, úgymint baráti beszélgetések, lánykérések, kisebb eljegyzések.

szep

Zsigmond pince

A Zsigmond királyról elnevezett várpince különleges és romantikus helyszínen, a tatai Öreg-tó partján, a sziklára épült vár észak-keleti kapujánál, a Rosenberg bástya mellett található. A pince a régi korok hangulatát idézi, zavartalan elhelyezkedése miatt ideális helyszíne lehet osztálytalálkozóknak, leány- és legénybúcsúknak, születésnapoknak. A rendezvényeken középkori királyi gasztronómiai programot kínálunk vendégeinknek, amelyhez a környék szőlőiből készített borokat fogyaszthatnak.

zsiga mg_6768-768x561